VARSEL på Bohusläns Museums blogg

Under utställningen kommer det att hända saker både bakom kulisserna och i själva utställningen. I denna "blogg" kommer
vi att skriva om aktiviteterna och publicera bilder ifrån dem. Kommentarer, åsikter och feedback sker i vårt forum.

 


 

2010-04-20, Tisdag

Invigningen gick bra och var - enligt mig - väldigt kul. Det kom en hel del folk och vi hoppas på att fler kommer under utställningens gång; vi vill se sofforna uppbokade varje dag! Dessutom kommer vi i ungdomsgruppen att springa runt i utställningen lite di och då, samt så kommer vi ju att lägga ut serien där så småningom, så missa inte den! Det hänger lite "teasers" i utställningen redan nu!

Lite senare än planerat, men bättre sent än aldrig; Programmet är nu upplagt, så när som på detaljer om aktiviteterna och tider till Håfreströms dagarna den 7-8 maj. Det hoppas jag kommer imorgon dock.

//Aizic Moisen

 

***

2010-04-15, Torsdag

Hemsidan lanserades något efter midnatt, så vi hoppas att de som hört vår radioreklam vågar försöka hitta hit igen; radioreklamen började nämligen sändas igår.

Idag ser det mycket bättre ut i bävehallen där utställningen ska vara; det är en del arbete kvar i och med hängningen, men det börjar se riktigt snyggt ut.

Det har även varit pressvisning idag så vi hoppas att ni får höra och läsa om det imorgon, och att folk framför allt blir nyfikna och vill kolla. Idag startades en facebook-grupp och inbjudningar till eventet invigningen av utställningen har börjat cirkulera.

//Aizic Moisen

 

***

2010-04-14, Onsdag

Det byggs för fullt i utställningen just nu och det ser lite kaosartat ut, men allt är nästan färdigmålat om än inte monterat.

Utställningen har även fått sitt forum idag. Det kommer att tillkomma en hel del i det allt eftersom, men det är öppet, man kan registrera sig och skriva en rad om man så vill. Hemsidan är nästan klar och lanseras imorgon, klart till pressvisningen. Det är flera småsaker som ska läggas till och uppdateras, men det ska förhoppningsvis vara klart på fredag, innan utställningen öppnar.

Idag kom även "Tingeling"; en vilokur ifrån en maskin som fanns på det numer nerlagda pappersbruket "Arctic Papers" i åsensbruk. Den står nu fint och prydligt vid entrén, framför Kajkanten, och väntar på invigningen av utställnigen och Håfreströmsdagarna då det kommer att pratas lite mer om bruket och varseln. Mer info kommer att komma upp i programmet här på hemsidan.

//Aizic Moisen

 

***